7 dagen Lourdes

 

7 dagen LourdesReisprogramma:

Dag 1 Na een vroeg vertrek vanuit uw opstapplaats rijden wij via België naar Frankrijk. In de namiddag komen wij aan in Saint-Avertin voor diner en overnachting.

Dag 2 In de ochtend rijden wij na een Frans ontbijt naar Lourdes waar we tegen de avond bij ons hotel zullen arriveren voor het diner en waar u 3 nachten gaat verblijven. Na het diner maakt u kennis met Lourdes.

Dag 3 Deze ochtend is er, indien gewenst, de gelegenheid tot het bijwonen van een Heilige Mis in de ondergrondse Pius X Basiliek. Dit is een internationale Heilige mis en is alleen op woensdag- en zondagmorgen. Na de lunch maken we een excursie door de Pyreneeën naar Gavarnie.

Dag 4 Na het ontbijt heeft u alle tijd om Lourdes te ontdekken onder leiding van uw chauffeur die u alles over deze prachtige plaats kan vertellen. Na de lunch bezoekt u de plaats Bartres. Aansluitend gebruikt u het diner en kan men daarna genieten we van de indrukwekkende lichtprocessie.

Dag 5 In de ochtend maakt u een rondwandeling door oud Lourdes. U brengt een bezoek aan de huisjes waar Bernadette geboren is en heeft gewoond. Na de lunch heeft tijd om zelf Lourdes te ontdekken.

Dag 6 Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door de Bergerac via Perigieux en de porseleinstad Limoges naar ons hotel in Varennes-Vauzelles (3 kilometer van Nevers).

Dag 7 Na het ontbijt brengt u nog een bezoek aan de kapel van Nevers. Aansluitend rijden we richting Nederland waar u nog een heerlijk afscheidsdiner staat te wachten. Aansluitend wordt u naar uw opstapplaats gebracht.

Prijs:
Vanaf € 527,00 p.p.

Extra informatie:

Prijs v.a.: € 527,00 p.p. bij 40 personen o.b.v. 2-persoons kamer
Inclusief: reis per Tourist Class touringcar met airco, toilet en bar, ervaren chauffeur / reisleider, het beschreven excursieprogramma, verblijf in een 2-persoonskamer in een 2-sterren middenklasse hotel, afscheidsdiner op de laatste dag.

Exclusief: Niet genoemde lunches en diners, entreegelden.

Wilt u deze reis boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.