Bezoek Praag, Karlsbad (Tsjechië) en Dresden (Duitsland)

 

6 Dagen Praag, Karlsbad en DresdenReisprogramma:

Dag 1 In de ochtend vertrekken we vanaf ons verzamelpunt via de Duitse autobanen naar de Tsjechische grens voor onze eerste hotelovernachting.

Dag 2 Na het ontbijt rijden we eerst naar Karlsbad voor een bezoek aan dit schitterende stadje waar vele warmwaterbronnen ontspringen. Daarna rijden we naar ons hotel in Praag. Hier verblijven we 3 nachten.

Dag 3 en 4 Deze dagen bezoeken we Praag. Het is een van de mooiste steden met een rijk verleden. Historische gebouwen rond sfeervolle pleinen en indrukwekkende kerken met barokinterieurs bepalen het centrum van Praag. Ook komen er beroemde mensen vandaan, zoals de schrijver Kafka. Bij de druk-bezochte Karelsbrug prijzen mensen hun waren aan en fleuren muzikanten het straatbeeld op. Daarboven verheft zich de burcht met de kathedraal van St.-Vitus. In de Joodse wijk Josefov zijn de oude Joodse begraafplaats en de synagogen belangrijke trekpleisters. Maar ook in de buitenwijken valt veel te zien en zijn de sporen van het communistische verleden nog steeds zichtbaar. Verder vindt u er een keur aan musea. Praag wordt ook wel de Gouden Stad genoemd! In avond moet u vooral niet vergeten een bezoek te brengen aan de gezellige oude bierrestaurants.

Dag 5 Na het ontbijt gaan we op weg naar Dresden met zijn o.a. schitterende gerenoveerde Frauenkirche. Dresden wordt ook wel het Florence van het noorden genoemd. We overnachten in Duitsland.

Dag 6 Via de Duitse autobaan rijden we weer terug naar Nederland. We sluiten deze reis af met een heerlijk afscheidsdiner. Aansluitend brengen wij u naar uw opstappunt waar een einde komt aan deze prachtige reis.

Prijs:
Vanaf € 399,00 p.p.

Extra informatie:
Prijs op basis van halfpension (in een 2-persoonskamer): v.a. € 399,00 p.p.

Inclusief: reis per Tourist Class touringcar met airco, toilet en bar, ervaren chauffeur/reisleider, verblijf in een 3*** hotel op basis van halfpension, koffie met gebak op de heenreis, alle stadsrondritten met de bus en 1 x gids bij stadsrondrit in Praag.

Exclusief: niet genoemde lunches en diners, entreegelden.

Wilt u deze reis boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.