Gezellig uit eten met de dinerbus!

Er blijkt een groeiende behoefte te bestaan om eens gezellig samen uit eten te gaan. Veel alleenstaanden en senioren vinden het lastig om iemand te vinden die met hen mee wil. Daarom is het idee ontstaan van de dinerbus. Maar natuurlijk is het ook leuk en gemakkelijk om met een groep vrienden of familie op een alternatieve wijze een avondje uit te zijn.

De dinerbus vertrekt op enkele maandagavonden per maand vanuit diverse opstapplaatsen in de regio en brengt de deelnemers naar een gerenommeerd restaurant dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Alleen die eetgelegenheden die aan de hoogste criteria voldoen, komen in aanmerking voor een bezoek van de dinerbus.

Tijdens uw culinaire uitstapjes zullen we u regelmatig een ander hoofdgerecht voorzetten zodat u in de loop van de tijd kunt kennismaken met een gevarieerd aanbod van hoogwaardige maaltijden. De ene keer zal het een 3- of 4-gangenmenu zijn, de andere keer een koud en warm buffet. Natuurlijk kan er rekening worden gehouden met uw eventuele dieetwensen. Verder is het de bedoeling om regelmatig een bijzonder cachet aan het uitstapje te geven; te denken valt daarbij aan een life-muzikant tijdens of na het diner, een conferencier of een combinatie daarvan. Wanneer u ook meegaat, steeds zult u verrast zijn door de kwaliteit van de maaltijden of de vindingrijkheid van de chef kok.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: tijdens de introductiemaanden betaalt u voor een bijzonder goed 3-gangendiner of buffet slecht 25 euro per persoon. En de busreis is hierbij inbegrepen! U zult begrip hebben voor het feit dat de drankjes in het restaurant voor uw eigen rekening blijven. De deelname aan de dinerbus kunt u uitsluitend contant betalen in de bus.

Verspreid over de regio zullen enkele gunstig gelegen opstapplaatsen worden gekozen die alle gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken zijn. Bij deelname krijgt u hiervan bericht via e-mail of telefoon. Als u met meerdere mensen wilt deelnemen, is het in overleg vaak mogelijk u op uw vertrouwde plek te komen ophalen. Als u belangstelling heeft om af en toe deel te nemen aan de dinerbus, kunt u zich via het contactformulier opgeven. Als u alle benodigde informatie invult, krijgt u per omgaande bericht.