Dagtocht door de Kempen

 

Dagtocht door de KempenDeze dagtocht door de Kempen brengt u van Kaasboerderij de Ruurhoeve naar Streekmuseum De Acht Zaligheden. Vanuit uw opstapplaats rijden we
in de ochtend naar kaasboerderij De Ruurhoeve in Bladel waar we worden ontvangen met koffie. Aansluitend maken we onder leiding van een gids een rondleiding door de kaasboerderij waar het ambachtelijke aspect van het kaas maken nimmer uit het oog verloren is. Op kaasboerderij De Ruurhoeve wordt al ruim 30 jaar kaas gemaakt met aandacht voor hun dieren, een lekker stuk kaas en duurzaamheid!

Na de rondleiding gebruiken we de lunch bij de kaasboerderij. We vertrekken na de lunch met de touringcar en een ervaren gids voor een mooie route door het prachtige Kempenland. Er wordt speciaal aandacht besteed aan de geschiedenis en de verandering in het landschap door het ingrijpen van de mens. Met de bekende gezelligheid en humor van een echte Kempenaar, wordt o.a. verteld over de boerderijbouw, ontginning en de ruilverkaveling.
We eindigen de rondrit bij museum De Acht Zaligheden waar we worden ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. U krijgt hier na een korte presentatie over het museum de gelegenheid om het museum en de museumtuin te bezoeken. U kunt hier zelfs gebruik maken van de oude volksspelen met o.a. een beugel- en kegelbaan.

Prijs: € 38,50 p.p.

Extra informatie:
Prijs € 38,50 p.p. Inclusief 1 x kop koffie bij de Ruurhoeve, rondleiding door de kaasboerderij met gids, lunch bij de kaasboerderij, rondrit met gids door de Kempen, entree en koffie met Limburgse vlaai bij museum De Acht Zaligheden, ervaren chauffeur, luxe touringcar. Het is mogelijk om de lunch uit te breiden naar een luxe lunch. De meerkosten zijn € 5,00 p.p. Ook is er op aanvraag een diner mogelijk.

Vertrek: 09.00 uur – Thuiskomst: 17.30 uur

Wilt u deze tour boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.