3 Dagen Parijs en optioneel Disneyland Paris

 

3 dagen Parijs groepsreisReisprogramma:

Dag 1 Na het vertrek in de ochtend vanuit uw opstapplaats rijden we richting Parijs. In de middag komt u aan in Parijs waar we een bezoek brengen aan de Sacre Coeur en de beroemde schildersmarkt “Place du Tertre”. Aansluitend brengen wij u naar het hotel. Vroeg in de avond rijden we naar ons dineradres in Parijs. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om een rondvaart over de Seine te maken (optioneel).

Dag 2 Nadat u van een Frans ontbijt heeft genoten gaat u de stad verkennen. Wat dacht u van winkelen op de beroemde Hausmann boulevard? Of u kunt bijvoorbeeld (op eigen gelegenheid) diverse musea (b.v. het Louvre) bezoeken. Vroeg in de avond rijden we weer naar een goed restaurant voor het diner. Na het diner maken we een lichttour door de stad en bent u in de gelegenheid om een show te bezoeken (b.v. Lido of de Moulin Rouge). De shows zijn optioneel.

Dag 3 Na het ontbijt laden we de koffers in en brengen we een bezoek aan de grote vlooienmarkt van Porte de Clignancourt. In de middag vertrekken we weer richting Nederland. Onderweg genieten we nog van een heerlijk afscheidsdiner voordat wij u weer bij de opstapplaats afzetten.

Prijs:
Vanaf € 163,00 p.p.

Extra informatie:

3 dagen Parijs op basis van L.O. ( in een 2-pers. Kamer) v.a. € 129,- p.p.

3 dagen Parijs op basis van H.P. ( in een 2-pers. Kamer) v.a. € 199,- p.p.

3 dagen Parijs incl. de tweede dag een bezoek aan Disneyland Parijs op basis van L.O. (in 2 pers kamer en entree Disneyland Parijs) v.a. € 163.00 p.p.

Inclusief: reis per Tourist Class touringcar met airco, toilet en bar, ervaren chauffeur/reisleider, verblijf in een middenklasse hotel op basis van logies en ontbijt of halfpension.

Exclusief: niet genoemde lunches en diners, entreegelden.

Wilt u deze reis boeken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.